HomeInfoSponsorinfoInitiatiefBegrotinggezochtKostenpostengedachteNieuwsbrief
 

Info voor sponsoren

 

Wij zoeken sponsoren die de verwonderdag een warm hart toedragen en het initiatief financieel willen ondersteunen.
De verwonderdag is een non-commercieel initiatief waaraan de organisatie (en het overgrote deel van de sprekers) op vrijwillige basis meewerkt. De wens is om de deelnamekosten voor bezoekers beperkt te houden zodat inschrijving laagdrempelig wordt. Als sponsor draagt u hier in een belangrijke mate aan bij.

Daarnaast kan het ook zakelijk interessant zijn om als sponsor zichtbaar te zijn op de website van de verwonderdag en zo mee te liften op de promotiecampagne van het event.

De verwonderdag zal worden vanaf januari 2008 bekend worden gemaakt via:
- mailinglist (40.000+) www.dagelijksegedachte.net
- diverse mailinglists van sprekers en relaties
- persbericht
- advertentie in Happinez (alleen bij onvoldoende inschrijvingen)
 

Sponsorpakketten

Sponsorpakket A (vanaf 500 Euro)
  •  krijgt op de website een eigen pagina waarbij u via een uitgebreid profiel uw bedrijf / instelling / organisatie en dienstverlening onder aandacht kan brengen. (voorbeeld sponsorprofiel)
  • 1 kaartje om het evenement te bezoeken
Sponsorpakket B (vanaf 1000 Euro)
  • U krijgt op de website een eigen pagina waarbij u via een uitgebreid profiel uw bedrijf / instelling / organisatie en dienstverlening onder aandacht kan brengen.
  • Uw logo/banner zal op diverse plaatsen op de website duidelijk zichtbaar zijn. (voorbeeld)
  • 2 kaartjes om het evenement te bezoeken.

De hoogte van het sponsorbedrag is bepalend voor de plaats die u krijgt in de lijst van sponsoren in de zin dat de sponsor met de hoogste bijdrage bovenin de lijst met sponsoren komt te staan.
De sponsorbedragen zijn exclusief 19% BTW.

Transparantie
Om voor sponsoren en bezoekers de begroting van het evenement transparant te maken zijn de (verwachte) kosten en opbrengsten van de verwonderdag open op deze site gepubliceerd.  Een eventueel positief saldo zal worden overgemaakt op rekening van CliniClowns.
Klik hier voor de begroting van de verwonderdag.

Indien u op een andere wijze denkt een bijdrage te kunnen leveren aan de verwonderdag of indien u mogelijk geïnteresseerd bent als hoofdsponsor te fungeren kunt u contact opnemen met ons via info@verwonderdag.nl.

Meer inhoudelijke info over het evenement kunt u vinden op deze website.